Weer stralend door het leven ! tel: 0476.84.59.98

Laat hier je haar knippen voor een schitterend resultaat

Ben je op zoek naar een kapsalon waar je in een gezellige, gemoedelijke omgeving kan ontspannen tijdens je bezoek? Laat dan je haar knippen in As, bij STUDIO CONTEXT. Ook voor een kleuring, brushing of het zetten van een permanent kan je hier terecht. Uitbaatster Suzanne Tielens neemt met veel plezier de tijd om naar jouw wensen te luisteren en je het kapsel van je dromen te geven. Zowel dames, heren als kinderen kunnen hier terecht voor de perfecte snit.

Enkel kwaliteitsproducten

Haren kunnen broos en futloos zijn, ze verliezen glans en hebben de juiste verzorging nodig voor een levendig en gezond resultaat. Om jou steeds een perfect resultaat te garanderen werkt STUDIO CONTEXT enkel met kwaliteitsproducten van KMS en Goldwell.Vertrouw op de kennis van kapster Suzanne Tielens, laat nu je haar knippen en schitter met jouw favoriete kapsel.

Anti-allergische haarstukjes

Wens je een toevoeging aan je haren? Wil je meer volume? Zou je er alles aan doen om komaf te maken met die kale plekken? Maak dan snel een afspraak bij STUDIO CONTEXT in As, de specialist in anti-allergische haarstukjes. Ze worden volledig naar wens gemaakt. De stukken worden bovendien zeer vakkundig en onzichtbaar op de schedel bevestigd voor het allermooiste resultaat. Ze voelen aan als een tweede huid en hebben een natuurlijke, frisse look. De haarstukjes zijn verkrijgbaar in echt en synthetisch haar. Na het plaatsen ervan, wordt je kapsel geknipt en gestyled. De tinten, van natuurlijke tot modekleuren, kan je steeds zelf kiezen voor het gewenste resultaat! Wil je meer info of een afspraak maken? Neem dan zeker contact met op met STUDIO CONTEXT!